Main Stage

Stage Three

STAGE THREE
Main Stage
 

Stage Three* is ons meest exclusieve pakket voor onze excellente leerlingen. In deze zes maanden durende intensieve opleiding stomen we je klaar voor je eerste optreden en krijg je van ons een release garantie. Dit houdt in dat we samen naar een eerste release werken met alles wat daarbij hoort. Denk hierbij aan het arrangeren, produceren en masteren van je eerste EP. Het uitwerken van jouw artist concept en het tekenen van je eerste platencontract met EMlabel. Aan het einde van de opleiding releasen we je eerste EP. Tijdens de opleiding krijg je een mentor toegewezen die je gedurende het hele traject zal begeleiden. Toegang tot deze opleiding is voorbehouden aan de meest talentvolle en excellente leerlingen. Je kunt enkel deelnemen indien je Stage One en Stage Two hebt afgerond en na een strenge selectieprocedure van EM.

Ben je beginner of wil je opfrissen?

Start dan met Stage One en neem deel aan ons Modulaire Onderwijssysteem waarbij je vanaf les 1 achter de knoppen zit. We starten bij het begin en werken samen met jou naar een niveau waarop je alle basisvaardigheden van het muziek productie proces beheerst. Stage One bevat alle disciplines die je nodig hebt bij het produceren van EDM. Na het behalen van alle zes modules krijg je toegang tot ons geavanceerdere programma Stage Two.

Ben je al langer bezig of wil je meer?

Stage Two is ons geavanceerde onderwijs traject waarbij we diep ingaan op alle populaire EDM genres en je je mixing en mastering skills verder kunt verfijnen. In het laatste gedeelte van Stage Two bereiden we je voor op een carrière in de muziekindustrie en stellen we samen met jou een werkplan op zodat je aan het einde van de opleiding professioneel door kunt met jouw passie. Voor toegang tot deze opleiding dien je in het bezit te zijn van het Certificaat Stage One. Je kunt ook instromen door het succesvol behalen van een toelatingstoets.

*Stage Three wordt geïntroduceerd in Q4, 2016.