Partners

Hieronder vind je een opsomming van onze belangrijkste partners. Je kunt meer informatie over deze bedrijven vinden door te klikken op het logo van de partner.

Bax-shop.nl B.V. is een klantgerichte en innovatieve speler op de markt van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Met het brede assortiment worden muziekliefhebbers en -makers op hun wenken bediend. Het ruime aanbod loopt uiteen van oordopjes, gitaren en drumstellen tot volwaardige licht- en geluidsinstallaties voor evenementen. Bax-shop.nl is in 2003 opgericht door de broers Jochanan en Nathanael Bax. Voor deze tijd hielden zij zich bezig met DJ-activiteiten en het verzorgen van drive-in shows.

DJ Mag NL is hét dance magazine van Nederland en Vlaanderen. Lees alles overDJ’en, DJ’s, muziek, tech & equipment, events, clubs en party’s.

Fusion Records is een Nederlands sublabel van Freaky Records dat vroeger voornamelijk hardtrance uitbracht maar tegenwoordig meer hardstyle.

Wil jij Partner worden van EMstudios Academy of Sound of een van onze andere gelieerde bedrijven? Stuur ons dan een mail.